cara daftar affiliate shopee

Cara Jual Emas Guna Affiliate Shopee

Shopee adalah rangkaian marketplace terbesar di Malaysia hari ini, dimana ada ramai peniaga-peniaga emas online menjual barang kemas mereka dalam talian.

ACCESSORIES 916 UNTUK SAMBUNG PUTUS ROSAK
View Catalog

Ada pelbagai design lama, klasik, ketum, marjerin dan macam-macam lagi disana, tambahan lagi jual beli emas di shopee lebih trusted berbanding jual beli emas di facebook, instagram dan sebagainya.

Shopee Ambassador Programme

Kami pernah tulis dalam ebook “asas perniagaan emas“, kos untuk membuka kedai emas bukannya kecil, malah untuk meniaga emas kecil-kecilan pun jika modal kurang seratus ibu juga sukar kerana pilihan item tidak banyak.

Kos untuk memulakan perniagaan emas sangat tinggi, lima ratus ribu pun tidak cukup biarpun hanya untuk bermula.

Tambahan pula banyak ruang pinjaman untuk perniagaan emas seperti PUNB, Tekun dan sebagainya seakan semakin sukar. untuk perniagaan emas.

3PLY FACEMASK FOR RM0.10 PER PCS LOCAL SELLER
View Item

Tetapi jika ada yang masih berminat untuk meniaga emas dengan modal kecil ataupun tanpa modal sekalipun, kini ada pilihan dengan hanya menjadi affiliate di Shopee sahaja, ini adalah caranya.

Biasanya bila nak tengok barang kemas terbaru di shopee, ekming akan search “916”, pilih penjual “local” dan kemudian pilih harga RM150 keatas (untuk get rid off emas bangkok korea dan emas2 celup yang lain).

Maka akan keluarlah pelbagai jenis barang kemas design terbaru seperti dibawah

shopee affiliate daftar

Dengan mendaftar sebagai affiliate shopee, anda boleh share produk2 emas di shopee di mana2 media sosial dan boleh mendapat komisien untuk setiap pembelian, mudah sahaja.

Bagaimana untuk daftar affiliate di shopee?

Jika anda berminat untuk menjadi instafemes emas ke, youtubers emas femes ke, hanya perlu daftar menjadi affiliate shopee, cuma isi form di sini

Kemudiannya pilih tarikh sesuai untuk menhadiri video meeting diorang, mereka akan bagi penerangan dahulu berkenaan tugas2 affiliate ini, kemudiannya perlu isi pelbagai borang maklumat verifikasi diri untuk tujuan keselamatan sebagainya.

Kami tak dapat nak share langkah-langkah lebih details kerana Privasi dan Sekuriti diatas platform shopee, anda akan dikongsikan dengan ramai mereka berjaya menjadi affiliate di shopee.

Ada antaranya shopee femes berjaya menjana sehingga 20,000 sebulan komisyen, dan ada student yang berjaya menjana income tetap RM4000 sebulan dengan hanya menjadi shopee femes part-time sahaja.

Jika berminat untuk menjadi affiliate shopee daftar sahaja disini

Isi Google form disini untuk mula mendaftar Shopee Ambassador Program >> here

BELAJAR KIRA EMAS EBOOK ASAS NIAGA EMAS KILANG
View Catalog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>