pink diamond the rosa

Extremely Rare Pink Diamond Dilelong Berharga RM150 juta

Sebentuk batu berlian pink bersaiz 14.83 karat yang sangat jarang ditemui bakal dilelong di sebuah lelongan barang berharga di Geneva esok pada 11-11-2020. Batu berlian itu dianggarkan bernilai sekitar RM 95 – 155 juta.

14 Karat Pink Diamond Bernilai RM150 juta dalam lelongan

The Spirit of the Rose” is the biggest diamond ever to go under the hammer in its category — “fancy vivid purple-pink”. AFP Photo

An extremely rare pink diamond will be auctioned in Geneva on November 11 by Sotheby’s, which says it is worth between $23 and $38 million.

Lihat promosi barang kemas terbaru di Shopee
View At Shopee

Named “The Spirit of the Rose” after a famous Russian ballet, the 14.83-carat diamond mined in Russia is the biggest ever to go under the hammer in its category — “fancy vivid purple-pink”.

“The occurrence of pink diamonds in nature is extremely rare in any size,” Gary Schuler, head of Sotheby’s jewellery division, said in a statement.

“Only one per cent of all pink diamonds are larger than 10-carats.”

Bentuk asal Pink Diamond sebelum dipotong

Speaking to AFP, Benoit Repellin, head of fine jewellery auctions at Sotheby’s Geneva, said the oval-shaped diamond was “completely pure.”

The rough diamond was unearthed by Russia’s Alrosa — one of the world’s leading diamond producers — in the Republic of Sakha in the northeast of the country in July 2017.

Repellin said it took a painstaking year for cutting masters to turn the diamond into its polished form.

65% OFF No Ordinary Sale Diamond Feast promotion
View At Shopee

Sotheby’s said the world auction record for a diamond and any gemstone or jewel was the “CTF Pink Star”, a 59.60-carat oval pink diamond that sold for $71.2 million in Hong Kong in 2017.

According to Repellin, five out of the 10 most valuable diamonds ever sold at auction were pink.

The sale of this gem coincides with the closure of the world’s largest pink diamond mine in Australia after it exhausted its reserves of the precious stones.

The Argyle mine, in the remote Kimberley region of Western Australia, churned out more than 90 percent of the world’s pink diamonds. — AFP

gelang emas

Jumpa Gelang Emas Dalam Shellout – Masak Apa Hari Ni

Ada orang suka beli emas siap dengan bungkusan cantik, kemas, berbrand, ada pula pembeli yang tak kisah pasal bungkusan barang kemas tu, box atau apa sahaja xde value, yang penting asalkan emas tu tulen dan asli.

Kisah viral harini ada suami bagi hadiah gelang emas kepada Isteri letak dalam masakan shell out yang dimasaknya sempena birthday isteri je, entahlah isteri dia nak menangis ke atau nak bersyukur, mujur tak makan je gelang emas tu sekali

Pengkongsian pemilik Facebook bernama Adnan Bin Mat Abu semalam viral di group Makan Apa Hari Ni (MAHN) dengan perkongsian lebih seribu kali dan beribu-ribu yang lain memberikan komen.

jumpa gelang emas

link: Click Here

Admin : Pernah tengok org letak dalam kek, letak dalam pulut kuning, lepas ni cuba kreatif lg, guna drone ke..