gelang emas

Jumpa Gelang Emas Dalam Shellout – Masak Apa Hari Ni

Ada orang suka beli emas siap dengan bungkusan cantik, kemas, berbrand, ada pula pembeli yang tak kisah pasal bungkusan barang kemas tu, box atau apa sahaja xde value, yang penting asalkan emas tu tulen dan asli.

Kisah viral harini ada suami bagi hadiah gelang emas kepada Isteri letak dalam masakan shell out yang dimasaknya sempena birthday isteri je, entahlah isteri dia nak menangis ke atau nak bersyukur, mujur tak makan je gelang emas tu sekali

Pengkongsian pemilik Facebook bernama Adnan Bin Mat Abu semalam viral di group Makan Apa Hari Ni (MAHN) dengan perkongsian lebih seribu kali dan beribu-ribu yang lain memberikan komen.

jumpa gelang emas

link: Click Here

3PLY FACEMASK FOR RM0.10 PER PCS LOCAL SELLER
View Item

Admin : Pernah tengok org letak dalam kek, letak dalam pulut kuning, lepas ni cuba kreatif lg, guna drone ke..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>