Promosi Aidiladha Gold Bar Serendah RM160 by AceJewels

Sedang ekming duk belek-belek emas online, ekming perasan ada iklan di Lazada ada promosi Aidiladha untuk gold bar IGR yang dijual serendah RM160 sahaja per pcs oleh AceJewels. Ace Jewels ni ekming kenal masa Penang jewelry Fair beberapa tahun dulu, (sebenarnya kenal sebelum tu lagi).

Promosi terbaru barang kemas di pasaran
Buy At Shopee

Dengar kata company ini listed di Bursa, mereka adalah pengedar untuk gold bar jenama IGR (Istanbul Gold Refinery) a member of LBMA, Comex dan Dubai Gold Exchange. Kiranya memang verified trusted punya seller lah.

promosi-raya-haji-gold-bar
Antara produk-produk IGR, ekming paling berkenan dengan dinar 999.9 dia, memang cun untuk jadi koleksi. Harganya? biasalah 1 dinar emas sama dengan harga semasa kambing, kiranya tahun ni kos seekor kambing mahu cecah RM1000++ (harga emas tengah mahal tahun ni)

dinar ace igr 999

Berminat dengan Gold Bar IGR sempena Promosi Aidiladha ni? Boleh dapatkan di Lazada ataupun Shopee.


P.S Dalam beberapa hari lagi (seminggu), umat islam akan merayakan perayaan kedua terbesar dalam kalendar islam iaitu Aidiladha atau biasa disebut Hari Raya Haji, ikut apa ekming belajar dulu-dulu, raya haji sepatutnya lebih besar dari raya puasa, tapi mungkin dah menjadi kebiasaan, raya puasa disambut lebih meriah kecuali di negeri Pantai Timur (kata orang2 pantai barat)

TAPI pada ekming macam SALAH je..raya puasa lebih meriah dr raya haji di kampung ekming (pantai timur).. mana mungkin raya haji lebih meriah, duit raya pun xdak, ada pun dapat daging free je..dahlah budak2 kene basuh perut kat sungai, abis basuh, satu hari bau isi dalam perut tu melekat tak hilang (pengalaman ekming masa kecik2)

One thought on “Promosi Aidiladha Gold Bar Serendah RM160 by AceJewels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>