Set Appointment Sebelum Ke Ar-Rahnu – Tidak Perlu Beratur – PKP3.0

ar-rahnu eAppointment

Pelanggan Ar-Rahnu Xchange Bank Rakyat boleh membuat janji temu ketika PKP3.0 Lanjutan ketika ini menerusi platform dalam taliannya, eAppointment.

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Calculate

CEO Bank Rakyat, Datuk Syed Abdul Aziz Syed Hassan, berkata platform ini adalah inisiatifnya untuk kurangkan kesesakan di cawangan, sekali gus mencegah penyebaran COVID-19.

Langkah Membuat Temujanji

Platform ini dapat membantu menguruskan masa pelanggan secara efisien serta tidak perlu beratur panjang di premis, klik link bawah untuk membuat temunjanji

Galeri Gambar eAppointment

temujanji ar-rahnu
Screenshot Eappointment

Katanya, melalui eAppointment, pelanggan boleh menetapkan hari, waktu dan lokasi cawangan yang berdekatan dengan cepat dan mudah.

“Pembangunan platform ini membabitkan beberapa fasa. Pada fasa pertama pelaksanaan, urusan janji temu ditawarkan kepada pelanggan baharu dan sedia ada untuk mendapatkan kemudahan gadaian dan tebus gadai.

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

temujanji ar-rahnu
Ada dua option, untuk pajak atau overlap
temujanji ar-rahnu
Pilih branch, tarikh dan masa

Kemudahan Lain eAppointment

“Manakala, pada fasa kedua, tempahan janji temu secara dalam talian ini akan dibangunkan untuk perkhidmatan pembayaran dan penebusan.

“Justeru, pelanggan digalakkan untuk memanfaatkan kemudahan ini yang bakal memberikan pengalaman dan kemudahan lebih baik kepada 356,000 akaun pelanggan ArRahnu sedia ada,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Mengulas lanjut, Syed Abdul Aziz berkata barangan emas boleh digadaikan bagi mendapatkan wang tunai serta-merta bagi membantu melancarkan aliran tunai, terutama ketika ini.

Beliau berkata, selain memberi penyelesaian tunai, Ar-Rahnu juga adalah alternatif pembiayaan segera kepada usahawan mikro, kecil dan sederhana.

Maksimum Pinjaman Ar-Rahnu

Dengan margin pembiayaan sehingga 80 peratus daripada nilai barangan gadaian katanya, pelanggan hanya perlu membuat janji temu menerusi eAppointment bagi mendapatkan kemudahan tunai dengan segera.

Promosi Semasa Ar-Rahnu

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published.