cara daftar affiliate shopee

Cara Jual Emas Guna Affiliate Shopee

Shopee adalah rangkaian marketplace terbesar di Malaysia hari ini, dimana ada ramai peniaga-peniaga emas online menjual barang kemas mereka dalam talian.

Ada pelbagai design lama, klasik, ketum, marjerin dan macam-macam lagi disana, tambahan lagi jual beli emas di shopee lebih trusted berbanding jual beli emas di facebook, instagram dan sebagainya.

Shopee Ambassador Programme

Kami pernah tulis dalam ebook “asas perniagaan emas“, kos untuk membuka kedai emas bukannya kecil, malah untuk meniaga emas kecil-kecilan pun jika modal kurang seratus ibu juga sukar kerana pilihan item tidak banyak.

Kos untuk memulakan perniagaan emas sangat tinggi, lima ratus ribu pun tidak cukup biarpun hanya untuk bermula.

Tambahan pula banyak ruang pinjaman untuk perniagaan emas seperti PUNB, Tekun dan sebagainya seakan semakin sukar. untuk perniagaan emas.

Tetapi jika ada yang masih berminat untuk meniaga emas dengan modal kecil ataupun tanpa modal sekalipun, kini ada pilihan dengan hanya menjadi affiliate di Shopee sahaja, ini adalah caranya.

Biasanya bila nak tengok barang kemas terbaru di shopee, ekming akan search “916”, pilih penjual “local” dan kemudian pilih harga RM150 keatas (untuk get rid off emas bangkok korea dan emas2 celup yang lain).

Maka akan keluarlah pelbagai jenis barang kemas design terbaru seperti dibawah

shopee affiliate daftar

Dengan mendaftar sebagai affiliate shopee, anda boleh share produk2 emas di shopee di mana2 media sosial dan boleh mendapat komisien untuk setiap pembelian, mudah sahaja.

Bagaimana untuk daftar affiliate di shopee?

Jika anda berminat untuk menjadi instafemes emas ke, youtubers emas femes ke, hanya perlu daftar menjadi affiliate shopee, cuma isi form di sini

Kemudiannya pilih tarikh sesuai untuk menhadiri video meeting diorang, mereka akan bagi penerangan dahulu berkenaan tugas2 affiliate ini, kemudiannya perlu isi pelbagai borang maklumat verifikasi diri untuk tujuan keselamatan sebagainya.

Kami tak dapat nak share langkah-langkah lebih details kerana Privasi dan Sekuriti diatas platform shopee, anda akan dikongsikan dengan ramai mereka berjaya menjadi affiliate di shopee.

Ada antaranya shopee femes berjaya menjana sehingga 20,000 sebulan komisyen, dan ada student yang berjaya menjana income tetap RM4000 sebulan dengan hanya menjadi shopee femes part-time sahaja.

Jika berminat untuk menjadi affiliate shopee daftar sahaja disini

Isi Google form disini untuk mula mendaftar Shopee Ambassador Program >> here

shopee shake gold bar

Shake2 Waktu PKP Dapat Emas Dari Shopee

Seorang blogger berkongsikan gambar gold bar 1gram 999.9 zodiac yang diterimanya setelah menang peraduan “Shake Till You ONG” di Shopee. Akhirnya hadiah yang dijanjikan diterima setelah PKP selesai,

jika terima sebelum PKP harga emas jauh lebih murah, nasib baik harga emas naik berganda selepas PKP ni.

Yang bestnya, nasib baik lagi dia menang bar dengan skali goncang je, betullah org tua kata, rezeki tak salah alamat…

peraduan shopee super shake

Peraduan Shopee Super Shake

Peraduan Shopee Super Shake diperkenalkan kali pertama sejak June 2018. Cara untuk menyertainya sangat mudah, anda hanya perlu mendownload apps shopee.

2. Kemudian login kedalam Apps shopee dalam jam 12 tengahari-9mlm cari dimana promosi shake sedang berlansung dan goncangkan phone untuk menerima samada coin atau hadiah dari shopee.

Senang je, janji log masuk shopee dalam jam 12 tengahri sampai 9mlm, dan goncang 🙂

Beli Emas Di Shopee

Gold Bar 1gram 999.9 Zodiac yang dimenangi

rujukan: http://www.penbiru.com/2020/06/gold-bar-dari-shopee.html