Daftar Affiliate Program Wang Saku Yapeim Gold

Baru-baru ini Yapeim Gold telah berkerjasama dengan Siti Nurhaliza untuk melancarkan Wafer 1gm Jubli Siti (pink) dan juga Dinar 4.25gm Jubli Siti (black) sempena Jubli 30 tahun Siti didalam industri tanah air.

Mungkin ramai peminat siti tertanya-tanya bagaimana untuk membeli syiling dan dinar emas jubli siti.. serta bagaimana pula ingin menjadi affiliate untuk produk emas Siti Nurhaliza ini. Baik kami di Hargaemas akan investigate HOW…

Jika anda berminat untuk mendapatkan gold bar dan dinar emas Siti Nurhaliza boleh dapatkan di web YAPEIM AVANA

Daftar Affiliate / Referral Yapeim Gold

Produk gold bar keluaran yapeim ini dijual di platform avana, untuk mendaftar sebagai affiliate / referral di avana ini anda perlu untuk download apps avana, kami dah cuba daftar guna web version, memang tak ada lansung link affiliate, jadi nak tak nak memang kena guna apps avana

Klik hanya link disini untuk download apps avana dan automatik berdaftar sebagai affiliate Yapeim Gold

Selepas download, anda kena signup guna profile facebook (facebook sahaja, kami guna google tidak ada link affiliate).

Jika anda dah berjaya daftar affiliate, maka bolehlah share link produk-produk keluaran Yapeim Gold, komisyen biasanya dalam RM4 /pcs wafer terjual, selain syiling emas Siti, Yapeim juga mempunyai pelbagai lagi koleksi gold bar dan dinar emas.

Tapi sayang hanya produk gold bar sahaja boleh jadi affiliate, produk barang kemas nampaknya tidak ada dalam platform avana

Banyak juga company lain yang turut mempunyai affiliate link untuk produk bar mereka, kami akan kongsi dalan artikel akan datang

Siasatan Hargemas selesai, semoga membantu anda menjana pendapatan dari program wang saku Yapeim.. adios

Produk Gold Bar Malaysia

yapeim bayar online

Bayar Upah Simpan Dan Pinjaman Ar-Rahnu Yapeim Secara Online

Ar Rahnu YaPEIM (ARY) semalam memperkenalkan sistem ‘Ar Rahnu YaPEIM Online’ yang menawarkan kemudahan pembayaran secara atas talian bagi jumlah pembiayaan dan upah simpan pelanggan yang mempunyai pajakan di ar-rahnu Yapeim.

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang dilaksanakan oleh kerajaan sejak 18 Mac lalu hinggalah Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bersambung ke seluruh negara sehingga Disember ini, kaedah pembayaran secara atas talian merupakan suatu keperluan yang mendesak kepada pengguna.

Dapatkan Gold Bar & Barang Kemas Keluaran Yapeim Gold
View at Shopee

Dimana pengguna tidak perlu risau jika terlewat membayar upah simpan atau menebus barang pajakan kerana kita boleh menyemak sendiri bila barang pajakan tamat dan boleh membayar upah simpan didalam talian sahaja.

Oleh itu sistem yang diperkenalkan YaPEIM ini tepat pada masanya dan dapat memberi manfaat kepada semua pelanggan

Perkhidmatan ini mengenakan caj perkhidmatan serendah RM1.50 untuk setiap transaksi.

Bagaimana untuk mendaftar di “Ar-Rahnu Yapeim Online”
  1. Layari laman web Ar-Rahnu YaPEIM
  2. Klik pada menu Bayaran Online seperti diatas
  3. Daftar atau masukkan no IC untuk semak akaun
  4. Aktifkan akaun melalui email yang diterima
  5. Login masuk ke akaun dan semak akaun anda
Contoh paparan akaun pengguna untuk semua pajakan

akaun online yapeim
Selepas masuk ke akaun anda, bolehlah selesaikan pinjaman atau upah simpan di arrahnu Yapeim. sekian

Jika anda perlukan maklumat lebih lanjut, boleh semak FAQ “Ar-Rahnu YaPEIM Online”

Admin :Kalau kedai-kedai pajak lain pun sertakan servis macam ni, mudah urusan semua pemajak, jual beli tebus pajak online sahaja.

Gold Bar Yapeim Edisi Khas Merdeka 2020 dan Covid 19

Yapeim Gold pada minggu lalu memperkenalkan 2 edisi khas gold bar Merdeka dan #kitamestimenang bersempena hari kemerdekaan Malaysia ke-63 pada 31 Ogos ini.

Selain Bar covid-19 dari public gold yang dikeluarkan bulan lalu (ekming masih belum terima lagi-preorder), bar dari Yapeim Gold ini cantik juga untuk dijadikan koleksi kenang-kenangan covid 19 untuk simpanan anak cucu akan datang.

Gold bar koleksi merdeka 2020 versi satu yang dikeluarkan Yapeim memaparkan bendera Malaysia tahun 2020 (Merdeka ke 63) bersama dengan corona-virus juga tugu negara manakala diruangan belakang pula disertakan gambar seperti pejuang berpedang memakai PPE menentang coronavirus di langit Kuala Lumpur.

Koleksi Merdeka versi kedua pula memaparkan petugas / frontliner memakai facemask dengan tanda peace dengan tagline #kitamestimenang, manakala dibelakang pula tangan pejuang menghancurkan coronavirus beserta map Malaysia.


Mana yang lebih cantik? jika tanya ekming..ekming pilih design satu, rare ada pejuang berpedang pakai PPE 🙂

Tempahan untuk gold bar ini setakat ini hanyalah untuk pre order sahaja.

Jika taknak menunggu untuk preorder, boleh try search di shopee atau lazada versi tahun lepas punya

Gold bar merdeka yapeim tahun lepas

Untuk membuat tempahan, boleh isikan borang tempahan di sini sekarang selagi stok masih ada dan tuliskan referral “Hargaemas” jika ada 🙂