seller emas mengamuk

Seller emas mengamuk Posting di Group kena hijack

Adab mana adab, mungkin ramai seller-seller baru tak tahu ataupun sengaja buat tak tahu, sebenarnya perbuatan hijack posting seller lain di mana-mana laman group tu seriously agak kurang disenangi oleh sapapun, jika nak promot produk kita pun, gunakan saluran yang betul, jangan main tala masuk post orang lain je.

comment kene hijack emas

Niaga produk lain pun salah, lagi-lagi kalau sama2 niaga produk sama iaitu emas, emas ni kat mana2 kedai pun sama je, niaga mende sama kenapa perlu nak hijack orang lain, kami selalu sebut, nak femes bukan cara gi marketing merata riti comment setiap post, jadilah femes dengan buat kelainan, cipta design sendiri, buat brand sendiri, setakat design sama dengan orang lain, itulah yang jadinye hijack post orang, buang harga, duk sibuk compare2 harga.. duk sibuk cari sapa murah last-last ke scammer juga akhirnya.

Jadilah macam mawar, dia tak scam, dia tak tiru design orang, dia buat emas sendiri rose gold tak sama macam orang lain, dia jual mahal pun sapa nak complaint, mende ekslusif dia sorg je ada.

mawar jewellery emas

Ada banyak lagi company yang boleh amik contoh, semua dah buat trademark sendiri, tak kacau harga orang lain

Gdora

kedai emas gdora

Angsa Emas

kedai emas angsa emas bangi

Sri Tanah Merah

kedai emas sri tanah merah

Tu antara contoh-contoh , ada banyak lagi.. jika rasa nak hijack juga posting seller lain, sukahatilah, kami pun bukan sapa2..sales pun sendu…

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro