Akak Bersyukur Jumpa Kedai Emas Jual Cincin Saiz XXXL

cincin emas besar

Seorang peminat barang kemas berkongsi posting di facebook, bersyukur kerana telah berjumpa dengan kedai emas idamannya yang menjual cincin saiz XXXL, biasanya kebanyakan kedai emas hanya menjual cincin mengikut saiz standard

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Calculate

Oleh kerana beliau mempunyai jari yang agak besar saiz 27-32, beliau sukar untuk mencari design cincin yang diminati dengan saiz jari beliau. Menurut beliau, sudah lama mengidam untuk mendapatkan cincin emas 916 design minimalist. Ikut posting beliau

Posting dari UmaYma SaLma

Ada orang berpuasa untuk hapuskan dosa selama setahun sambil clearkan trolli dan wish list masing²
Itu antara tanda hidup di berkati dan x lalai.


sy juga Allah makbulkan impian sekian lama untuk memiliki cincin manimalis. Bagi sy cincinlah paling struggle untuk sy beli kerana jari saya sgt besar…

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

Cincin Emas Minimalist

Jari manis saiz 27, jari hantu 30, jari telunjuk 32.

Nk beli prelove² mmg jgn mimpilah… Ade org sama mcm sy x?


Hari ni jumpa kedai yg boleh resize dlm masa 45mnt je. Biasa kene tempah makan masa be bulan² lamanya. Total berat 5.33g untuk 3 bentuk. Harga ngam² rm1.5k. Harga emas rm252/g.


Alhamdulillah.. Lena tido stakat ni. Sbb nanti racun lain pulak mari sengat. Aduiiii

Tq Allah.

cincin emas 916 saiz besar

Komen dari pembaca lain

Sophie A. Rudiana

Saya suka design gelang tu ❤..tapi betullah bab cincin tu.saya size jari kalau p kedai emas biasa 20 boleh muat.tapi kalau ke habib size 21 katanya .mmg size tu sangat susah la nak dapat yg ready made.mana cincin yang berkenan tu kena return ke kilang utk besarkan.menunggu la kita .haritu masa pkp sampai 3 bulan tunggu

Noraini Ain
Mmg susah nk cari saiz cincin 20 ke atas…kdg2 patern dh kenan…saiz plk xder…saiz ada, patern plk x kenan..kdai boleh re-saiz klau jarak x jauh sgt…contoh saiz yg sdia ada 19..nk re-saiz ke 21 boleh lg….satu lg, bila dh cincin saiz besar, brt pun bertambah…huhu..jgn hrp nk dpt cincin fesyen hrga 5 6 ratus…slalu msti 1k ke atas…utk jari saya la..hihi

Nur Aien Baharudin

Saya cincin saiz 24 mmg jari ja besar dari zaman anak dara . Sampaikan masa nak merisik mak mertua cakap ehh tak besar mana badan jari ja besar eh 🤣

sy fhm perasaan awk.. Kat kedai emas dd harmoni di Kemaman centre point. Kemaman trg.

KEDAI EMAS YANG DIMAKSUDKAN TERLETAK DI CENTRE POINT KEMAMAN, JOM VIEW ONLINE

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published.