Top 10 Design Cincin Emas Paling Laku 2022

cincin emas viral 2022

Kami senaraikan design-design cincin terkini dan paling banyak terjual sepanjang tahun 2021 yang lalu. Antara design yang popular semestinya cincin ketum, cincin klcc dan cincin matahari. Kebanyakan cincin yang tersenarai disini adalah cincin emas 916 dan juga cincin batu permata sesuai untuk majlis kahwin dan tunang.

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Calculate

Kami senaraikan cincin emas mengikut bajet yang ideal untuk anda cari.

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

Cincin Emas Bajet RM100 – RM150

Dibawah bajet RM100 hampir mustahil untuk dapatkan cincin emas mengikut harga emas hari ini. Bajet RM150 ke bawah juga sebenarnya tidak mempunyai banyak pilihan dengan anggaran berat 0.500gram, cincin ini sangat lembut dan mudah bengkok.

Cincin Emas Bajet RM150 – RM300

Bajet yang paling popular adalah linkungan bawah RM300, dengan anggaran berat 1.00 gram keatas cincin kategori ini masih dikira lembut dan mudah bengkok tetapi manageable.

Cincin Emas Bajet RM300 – RM500

Bajet yang paling ideal adalah dalam lingkungan bawah RM500, dengan berat anggaran 2.00 gram cincin agak kuat dan tidak mudah bengkok, lebih-lebih lagi jika design padu.

Cincin Emas Bajet RM500 – RM1000

Bagi bajet seribu kebawah, tentunya anda mempunyai pelbagai pilihan dan hampir semua design boleh dibeli dengan bajet ini. Anggaran berat 3.00 gram sebenarnya dah cukup berat untuk sesuatu cincin simple tanpa batu.

Sebenarnya design yang paling banyak dicari mengikut di google trend adalah cincin ketum, tapi sayangnya cincin design ketum tidak tersenarai antara yang paling laku tahun ini. Mungkin ramai hanya ingin melihat design cincin ketum tapi tidak beli. Cuma windows shopping sahaja.

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published.