gold bar covid 19 malaysia

Battle of COVID 19 Gold Bar by Public Gold

Terscroll-scroll di facebook, ekming terbaca tempahan untuk gold bar kenang-kenangan “Battle Of Covid 19” Pandemic Malaysia bakal dikeluarkan tidak lama lagi oleh publicgold , sebanyak 10,000 pcs sahaja akan dihasilkan.

ACCESSORIES EMAS 916 UNTUK SAMBUNG BARANG KEMAS PUTUS ROSAK DIY
View Catalog

Mereka yang berminat, dapatkan gold bar limited ini di PGMALL

Maklumat Gold Bar Battle Of COVID 19 Malaysia

Pada muka depan bar itu dilekatkan gambar hero covid 19 negara Datuk Dr Noor Hisham Abdullah, Pengarah Kesihatan Malaysia bersama dengan tagline yang popular semasa pkp tempohari #pkp #mco dan 3 orang frontliner yang berpakaian lengkap coverall atau dikenali PPE safety product kit yang dipakai frontliner yang berjuang di medan tempur dengan corona virus.

Ringkasan Pandemic Covid-19 di Malaysia

Peristiwa PKP / MCO ini mungkin akan menjadi satu sejarah bukan saja di Malaysia malah didunia dimana sejak 18 Mac 2020 kita semua diarahkan berkurung dirumah, tidak pergi bekerja, tidak pergi bersekolah, hanya ketua keluarga sahaja boleh keluar, itupun hanya untuk membeli barang mentah.

Perintah Kawalan Pergerakan, PKP

Norma kehidupan baru mula berubah, semasa dalam tempoh berkurung kita hanya mampu melihat statistik dan angka pesakit covid 19 yang mula melambung di dalam negara bermula dari kluster tabligh hinggalah kluster kayangan.

Kebanyakan kita hanya mampu menjadi keyboard warrior untuk melawan musuh yang tidak dapat dilihat ini dan mudah berjangkit walaupun jarak beratus meter.

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan, PKPD

Pada masa yang sama, negara baru sahaja bergelut dengan pertukaran rejim politik menyebabkan ketidak aturan polisi untuk membendung wabak baru ini. Dari Perintah Kawalan Pergerakan PKP fasa 1, kita berubah menjadi PKPD, Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan di beberapa tempat yang membentuk kluster.

Dengan kerjasama Polis Diraja Malaysia PDRM dan Angkatan Tentera Malaysia ATM berkawal di jalanraya ramai mereka yang berkeliaran ditahan dan dikenakan saman walaupun berjoging dan menunaikan sembahyang.

Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat, PKPB

Dan kemudiannya fasa baru PKPB Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat ini yang sangat-sangat dirasai berjuta penduduk Malaysia apabila buat kali pertamanya kita tidak dapat menyambut hari raya Aidilfitri bersama keluarga di kampung.

Sambutan hari raya hanya dibenarkan sehari sahaja dan ada mereka yang disaman hanya kerana menghadiri rumah terbuka.

Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan, PKPP

Akhirnya fasa keempat PKPP Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan, setelah 3 bulan terpaksa berkurung di rumah, kita mula boleh bekerja, sekolah akan dibuka, kedai mula berniaga tentu banyak memori tersimpan rapi sepanjang 3 bulan ini.

Apapun kenangan PKP ini selain disimpan dalam sanubari, ada pilihan lebih menarik iaitu untuk menyimpan gold bar kenang-kenangan Battle of COVID 19 Pandemic Malaysia bersama hero negara “Dr Noorhisham”

tempahan gold bar battle of covid 19 pandemic malaysia

Cara Tempahan dan Belian

Isikan maklumat tempahan anda diborang dibawah, kami akan hubungi apabila tempahan mula dibuka

Untuk tempahan secara direct di website akan datang, boleh gunakan referral code ekming sebagai introducer PG040917, insyallah ekming dapat komisyen 🙂
Dapatkan di PGMALL selagi stok masih ada
BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>