Gold Bar Laksa Akhiri Pergaduhan Laksa Johor vs Laksa Kedah

gold bar laksa mana sedap

Setelah tercetusnya pergaduhan di media sosial laksa mana lagi sedap laksa johor atau laksa kedah, Public Gold akan melancarkan gold bar laksa mereka mungkin pada bulan June nanti selepas gold bar Harimau Malaya.

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Calculate

Bagi mereka yang menyokong mana-mana pihak jangan lepaskan peluang untuk tunjukkan sokongan anda dengan membeli nanti kita tengok rekod jualan gold bar mana lagi tinggi.

Investigate design kedua-dua gold bar ini.

Tidak banyak design yang berlegar di media sosial berkenaan kedua-dua gold bar ini, yang adapun cuma low resolution, mungkin baru peringkat mockup, Kedua-duanya adalah keluaran Publid Gold, sebuah syarikat pengeluar gold bar berpangkalan di Penang (utara pnya gang)

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

Bagi mereka yang tidak tahu, Gold bar 1 gram ini dihasilkan menggunakan emas tulen 999.9 dan diujitulen (assayer) oleh Nadir Metal Refinery yang berpangkalan di Turkey dan semua gold bar public gold mendapat pengiktirafan ketulenan LBMA boleh dikatakan pengiktirafan tertinggi untuk ketulenan emas yang diiktiraf seluruh dunia.

Berapa harga emas gold bar ini?

Harga emas hari ini RM 249.19 per gram (live) (harga spot) jika ditambah kos pembuatan, minting, printing, delivery, premium charge etc kami jangkakan mungkin dijual RM350-RM400 per pcs.

Harga spot diatas adalah harga emas pasaran dunia emas tulen 999.9 (raw material)

Bagaimana untuk membeli?

Untuk membeli gold bar ini, seperti biasa layari laman web PGMall, tetapi tempahan preorder masih belum dibuka, mungkin perlu tunggu sehingga bulan June 2021.

Bagaimana mendaftar agen / affiliate PG?

Anda boleh juga jana keuntungan dengan menjadi affiliate PG atau juga agen PG dengan mendaftar dibawah

  • 1. Daftar Affiliate PG tanpa mendaftar agent (percuma) (click here)
  • 2. Daftar Agen PG (kena beli minimum X gram ) (click here)
BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published.